In 12 weken Fysiek en Mentaal transformeren

Verspil geen tijd meer aan ouderwetse methoden. 
Deze Levenstransformatie Challenge laat je de BEWEZEN strategieën zien om je fysieke en 
mentale doelen te behalen. Zonder daarvoor in de gym te hoeven leven.

Kadir

Duur: 3 maanden
Beroep: Student

"Het focussen op de individu en de lessen zorgen voor blijvende resultaten. Dat is wat deze challenge uniek maakt. Je transformeert daadwerkelijk dus als persoon."

In deze LEVENSTRANSFORMATIE CHALLENGE zal je ontdekken hoe je:

jouw fitnessplan

We leren je de juiste manier van trainen en eten aan om in de kortste tijd mogelijk je fitnessdoelen te realiseren. 

mindset en gewoontes

Door de juiste gewoontes te ontwikkelen zal je niet alleen je fitnessdoelen behalen maar deze ook behouden. 

samen zijn we sterker

Leren omgaan met tegenslagen en obstakels om zo een ijzersterke mentaliteit te ontwikkelen. 

Hallo, ik ben Ertuğrul Can

Ik heb de afgelopen 10+ jaar geïnvesteerd om alles te leren omtrent fitness en mindset. Wat begonnen is als passie is nu inmiddels mijn werk geworden omdat ik anderen met hun fitnessdoelen kan helpen. 

De methoden die ik uitlijn in deze Levenstransformatie Challenge zijn verantwoordelijk voor zowel mijn eigen transformatie als die van mijn cliënten.  

Met deze Levenstransformatie Challenge kan jij al het gokwerk elimineren en hoef je geen onnodig geld of tijd meer te investeren om uit te zoeken hoe jij zowel fysiek als mentaal kan transformeren. 

Voor eens en voor altijd. Dat is mijn missie met deze Levenstransformatie Challenge

De modules die aan bod komen in deze LEVENSTRANSFORMATIE CHALLENGE

Een klein overzicht van de modules die aan bod komen tijdens de Levenstransformatie Challenge. In totaal zijn er 12 lessen, hieronder lichten we de modules licht toe.

Motivatie

module 1 - MOTIVATIE & inzet

Hoe blijf je voor altijd gemotiveerd? Iedereen heeft weleens mindere dagen maar hoe ga je hiermee om? Door de ijzersterke mentaliteit die wij gaan creëren voor jou krijg jij een oneerlijke voordeel tegenover de rest van de mensen die hier geen aandacht aan besteden. 

Training

Module 2 - TRAINING

In deze module bekijken we samen hoe ik jouw trainingsplan heb opgebouwd en leer je wat echt belangrijk is om resultaten te boeken in de gym. Met mijn achtergrond als docent anatomie leer ik je hoe het menselijk lichaam werkt. Op een simpele manier uitgelegd. 

Voeding

Module 3 - VOEDING

Wat moet ik dan eten? Voor veel mensen is het probleem niet om te starten met een dieet maar is het vooral moeilijk om vol te houden.  Tijdens deze module leer je voor eens en altijd de waarheid over voeding en wat voor jouw lichaam werkt. 

Leefstijl

Module 4 - LEEFSTIJL

Hoe kan je BUITEN het trainen om je herstel optimaliseren zodat je TIJDENS het trainen nog harder gaat? In deze module zal je leren hoe je je gezondheid kan hacken door middel van wetenschappelijk onderzoek maar zonder onnodig moeilijke termen.

Testimonials van andere jonge ambitieuze mensen

Frank van der Meer

Strength & Conditioning Coach

5/5

"''In de periode dat ik door Ertuğrul werd begeleid was de rode draad in onze samenwerking de doelstelling. Vanuit dit punt ga je samen met hem kijken naar wat dit voor jou betekent. Voor mij was dit vooral de juiste mindset aanleren en de controle nemen over mijn leven. Ook mijn voeding hebben we aangepakt. Ik ben zelf coach maar ook coaches hebben soms een coach nodig. Ik heb mijn samenwerking met Ertuğrul als enorm prettig ervaren en er zelf erg veel van geleerd! Hij neemt je mee en ondersteunt je op elk vlak van A tot Z.''

0 (5)

Yassine

Student

5/5

‘’Ertuğrul heeft mij veel bijgeleerd door zijn brede kennis over zijn vak. Naast dat hij online mensen begeleid, geeft hij ook het vak anatomie als docent. Hij kan hierdoor veel meer diepgang leveren dan de gemiddelde personal trainer. Ik heb niet alleen veel geleerd over voeding en bewegen maar ook over gezond zijn in het algemeen. Ik ben groot fan van zijn aanpak. Hij heeft mij geleerd om de beste versie van mezelf te zijn en te blijven. Daar heb ik nu ook alle middelen en tools voor.''

Schermafbeelding 2020-10-15 om 17.56.35

Roos

Dietist

5/5

"Ertuğrul laat in alles merken dat hij er 100% is voor jou in je hele traject. Het eerste contact een tijdje geleden was al meteen vertrouwt. Niet kort daarna besloot ik de stap te zetten om coaching te nemen. Ik ben zelf diëtist en heb al jaren trainingservaring, maar hoe goed je het ook zelf weet, jezelf begeleiden is een ander verhaal. Ik leer eindelijk de coachrol bij mezelf loslaten en heb meer resultaten geboekt in 12 weken dan in jaren alleen! Op naar nog meer persoonlijke groei en andere mooie resultaten.."

Je Bent Slechts Eén Stap Verwijderd van het behalen en behouden van jouw fysieke en mentale doelen

Skip het gokwerk en maak gebruik van onze challenge om je droomlichaam te behalen en te behouden, zonder in de gym te hoeven leven.

FAQ

De meestgestelde vragen.

We zullen 12 weken samenwerken om jou fysiek en mentaal te transformeren. Om er zeker van te zijn dat je niet alleen je resultaten behaald maar deze ook behoud, focussen we naast training en voeding op motivatie en leefstijl. 

12-weekse Levenstransformatie Challenge = Alles in 1 pakket

  • Je krijgt begeleiding van docent, personal trainer en voedingsdeskundige: Ertugrul Can 
  • Een effectief trainingsplan. Tijd verspillen is verleden tijd!  
  • Een voedingsplan dat past bij jou. Geen streng dieet!
  • Wekelijkse feedback en support van jouw coach. Aanpassingen (indien nodig) voor optimale resultaten. 
  • Toegang tot jouw eigen gepersonaliseerde maaltijdplan-app.
  • Onbeperkt contact via Whatsapp/Mail.
  • 2 individuele videocalls, in te zetten wanneer dit nodig is.
  • Een wekelijkse les op het gebied van mindset, gewoontes, training en voeding zodat je je resultaten niet alleen behaald maar ook behoudt.
  • (Optioneel: 1 Personal Training sessie waar je je techniek kan laten controleren aan jou coach (meerprijs van 89 EUR). 

We weten uit ervaring en kennis dat wanneer iemand 100% inzet toont, dat +90% van onze cliënten er in slagen om hun fysieke en mentale doelen te behalen. 

Wanneer je echter 100% inzet toont en niet je doelen behaalt, dan betalen we je 100% terug. Binnen 14 dagen van je aankoop kan je je geld terugkrijgen. 

Als wij geen waarde kunnen bieden dan willen we daar ook niet voor betaald worden. 

Jazeker. Je hebt geen sportschool nodig om te werken aan je doelen. Beperkt materiaal geeft je wel meer opties qua oefeningen. Het is echter geen noodzaak. Geef het aan bij je intake en het programma wordt volledig aangepast op het trainen vanuit huis!

Iedere week ontvang je een les waarin opdrachten staan. Meestal zullen deze opdrachten ongeveer 15 minuten per week duren. Verder is er een wekelijkse individuele check up via WhatsApp waarin we samen de week doorlopen en eventuele obstakels tackelen. 

Ook zal er effectief gewerkt worden aan voeding, training, motivatie en leefstijl. Hier zal het per persoon erg verschillen, omdat de doelen van individu tot individu verschillen en omdat alle plannen gepersonaliseerd zijn. 

Houd rekening met een aantal (meestal 3-4) trainingssessies per week van 60-90 minuten en het aanleren van een aangepast voedingspatroon en andere gewoontes die je gaan helpen transformeren. 

Je wilt niet alleen resultaten behalen maar deze ook behouden. Vanuit wetenschappelijk onderzoek en mijn eigen ervaring weet ik dat er minimaal 3 maanden nodig zijn om goede gewoontes te vormen en deze te leren volhouden. Meestal is je motivatie in de eerste paar weken het hoogst, vanuit daar zal het langzamerhand afnemen. Tegenslagen en terugvallen kunnen vaker voorkomen wanneer je langer bezig bent. Juist dan kan je het meeste uit de coaching halen! Dit doen we door een leeftsijl ervan te maken die jij kan volhouden.

Zeer zeker! Gezien we niet afhankelijk zijn van het afstemmen op elkaars agenda’s, locaties en reistijd kan het je zelfs véél meer opleveren dan fysieke coaching. Je hebt namelijk altijd en overal toegang tot je coach.

Nee zeker niet. Eentonige voedingsschema’s en urenlang trainen is verleden tijd. Met mijn achtergrond als docent anatomie en voedingsdeskundige optimaliseren wij jouw training en voeding. We gaan gezamenlijk op zoek naar wat het beste bij JOU past. Je hoeft geen dingen te doen die je niet kunt volhouden. Er zal geen onnodige druk op je worden uitgevoerd, maar wordt er gekeken naar praktische oplossingen om jou op weg te blijven helpen.

De eerste week zal ongeveer een tijdsinvestering zijn van 2 uur. Hier wordt ook rekening mee gehouden en krijg je de nodige tijd voor. Vanuit daar kun je gemiddeld gezien uitgaan van 1 uur per week (inclusief de wekelijkse check-up).

Naast recreanten begeleid ik ook diëtisten en andere fitness professionals met hun fitnessdoelen. Zelfs coaches hebben een coach nodig om het beste uit hunzelf te halen. Elk programma is dus zowel voor beginners als gevorderden. Je zult nieuwe inzichten op doen en je kennis verbreden.

Er is geen aanpak dat werkt voor iedereen. Gelukkig zijn er meerdere wegen naar Rome. We bekijken niet alleen je persoonlijke voorkeuren en wat jij op papier nodig zult hebben, maar gaan ook alles testen om te kijken of het daadwerkelijk overeenkomt met wat je nodig hebt. Ieder lichaam is immers anders. Ook zal je voeding jouw energieniveau (hoe je je voelt) op dagelijkse basis optimaliseren. We willen niet alleen resultaten behalen, maar ook genieten van het leven. Dat is het ultieme doel.

Je zal leren hoe je in bepaalde situaties alsnog je voeding kan aanpassen om resultaten te blijven zien. Denk dan bijvoorbeeld aan uit eten, op vakantie gaan of andere sociale gelegenheden. Onze aanpak is erop gericht om jou de vaardigheden te leren, die je uiteindelijk nodig hebt om zelfstandig te zijn. We leren je flexibel te blijven en zelf keuzes te maken zodat je zonder schema resultaat kunt behouden.

We zoeken hierbij altijd naar een manier die goed resultaat behaalt en past bij jouw voorkeur. Een fitnessplan kan je namelijk alleen volhouden als het past in jouw leven. 

Voedingsschema’s houdt niemand vol. Vind je het gek? Iedere dag hetzelfde eten is niet alleen moeilijk maar ook nog eens zeer ongezond voor je. Je krijgt geen standaard voedingsschema, maar toegang tot De Fitness Coach Voedingsapp met 200+ recepten die volledig zal afgestemd worden op jouw lichaam en doelen. Hiernaast gebruiken we jouw voedingspatroon als basis om stap voor stap te verbeteren. Dit zodat je op lange termijn het grootste succes hebt met volhouden.

Gebaseerd op jouw lichaam, genetica, herstelcapaciteit, leefstijl en hoeveel dagen je kan trainen zal er een trainingsplan samengesteld worden. Hierdoor ga je precies voldoende trainen voor jouw fitnessdoelen met de mogelijkheden die jij hebt. 

Zeker, voel je vrij om alles waar je nog vragen over hebt aan mij te vragen. Dit kan via de chatknop rechts, via info@defitnesscoach.nl of door mij een appje te sturen via 06 28370072.