De juiste mindset, gewoontes en het buikvet met 1-5 cm verlaagd in 14 dagen

Verspil geen tijd meer aan ouderwetse methoden. Deze Kickstart Fat Loss Challenge laat je voor slechts €29,95 de BEWEZEN strategieën zien om je fysieke en mentale doelen te behalen. Zonder in de gym te hoeven leven.

Ebuzer

Student

"De middelen van je werken, punt. Zonder erbij te hoeven verhongeren verlies ik buikvet. Je bent altijd beschikbaar voor vragen en tips, dat geeft een zeer prettig gevoel."

In deze KICKSTART FAT LOSS CHALLENGE zal je ontdekken hoe je:

JOUW FITNESSPLAN

We leren je de juiste manier van trainen en eten aan om in de kortste tijd mogelijk je fitnessdoelen te realiseren. 

MINDSET EN GEWOONTES

Door de juiste gewoontes te ontwikkelen zal je niet alleen je fitnessdoelen behalen maar deze ook behouden. 

SAMEN ZIJN WE STERKER

Leren omgaan met tegenslagen en obstakels om zo een ijzersterke mentaliteit te ontwikkelen. 

Hallo, ik ben Ertuğrul Can

Ik heb de afgelopen 5+ jaar geïnvesteerd om alles te leren omtrent fitness en mindset. Wat begonnen is als passie is nu inmiddels mijn werk geworden omdat ik anderen met hun fitnessdoelen kan helpen. 

De methoden die ik uitlijn in deze Kickstart Fat Loss challenge zijn verantwoordelijk voor zowel mijn eigen transformatie als die van mijn cliënten.  

Met deze Kickstart Fat Loss Challenge kan jij al het gokwerk elimineren en hoef je geen onnodig geld of tijd meer te investeren om uit te zoeken hoe jij zowel fysiek als mentaal kan transformeren. 

Voor eens en voor altijd. Dat is mijn missie met deze Kickstart Fat Loss Challenge

Enkele modules die aan bod komen in deze 2 weken 
Kickstart Fat Loss Challenge!

Een klein overzicht van de 2 modules die aan bod komen tijdens de Boost Challenge van 14 dagen. In totaal zijn er 6 lessen, hieronder lichten we deze module kort toe.

Motivatie

module 1 - MOTIVATIE & INZET

Hoe blijf je voor altijd gemotiveerd? Iedereen heeft weleens mindere dagen maar hoe ga je hiermee om? Door de ijzersterke mentaliteit die wij gaan creëren voor jou krijg jij een oneerlijke voordeel tegenover de rest van de mensen die hier geen aandacht aan besteden.

Leefstijl

Module 4 - LEEFSTIJL

Hoe kan je BUITEN het trainen om je herstel optimaliseren zodat je TIJDENS het trainen nog harder gaat? In deze module zal je leren hoe je je gezondheid kan hacken door middel van wetenschappelijk onderzoek maar zonder onnodig moeilijke termen.

Testimonials van andere jonge ambitieuze mensen

Frank van der Meer

Strength & Conditioning Coach

5/5

"''In de periode dat ik door Ertuğrul werd begeleid was de rode draad in onze samenwerking de doelstelling. Vanuit dit punt ga je samen met hem kijken naar wat dit voor jou betekent. Voor mij was dit vooral de juiste mindset aanleren en de controle nemen over mijn leven. Ook mijn voeding hebben we aangepakt. Ik ben zelf coach maar ook coaches hebben soms een coach nodig. Ik heb mijn samenwerking met Ertuğrul als enorm prettig ervaren en er zelf erg veel van geleerd! Hij neemt je mee en ondersteunt je op elk vlak van A tot Z.''

0 (5)

Yassine

Student

5/5

‘’Ertuğrul heeft mij veel bijgeleerd door zijn brede kennis over zijn vak. Naast dat hij online mensen begeleid, geeft hij ook het vak anatomie als docent. Hij kan hierdoor veel meer diepgang leveren dan de gemiddelde personal trainer. Ik heb niet alleen veel geleerd over voeding en bewegen maar ook over gezond zijn in het algemeen. Ik ben groot fan van zijn aanpak. Hij heeft mij geleerd om de beste versie van mezelf te zijn en te blijven. Daar heb ik nu ook alle middelen en tools voor.''

Schermafbeelding 2020-10-15 om 17.56.35

Roos

Dietist

5/5

"Ertuğrul laat in alles merken dat hij er 100% is voor jou in je hele traject. Het eerste contact een tijdje geleden was al meteen vertrouwt. Niet kort daarna besloot ik de stap te zetten om coaching te nemen. Ik ben zelf diëtist en heb al jaren trainingservaring, maar hoe goed je het ook zelf weet, jezelf begeleiden is een ander verhaal. Ik leer eindelijk de coachrol bij mezelf loslaten en heb meer resultaten geboekt in 12 weken dan in jaren alleen! Op naar nog meer persoonlijke groei en andere mooie resultaten.."
Je Bent Slechts Eén Stap Verwijderd Van Het Behalen Van Jouw Fysieke En Mentale Doelen

Skip het gokwerk en maak gebruik van onze challenge om je droomlichaam te behalen, zonder in de gym te hoeven leven. 

FAQ

De meestgestelde vragen.

14 dagen lang zullen we samen werken aan jouw fysieke en mentale doelen zodat je de start maakt met Fysiek en Mentaal transformeren. 

Je krijgt:

  •  Een gepersonaliseerde maaltijdplan-app (wordt bijgewerkt wanneer nodig door jouw coach)
  • Een gepersonaliseerd trainingsprogramma (wordt bijgewerkt wanneer nodig door jouw coach)
  • 6 lessen over motivatie & leefstijl
  • 1 coaching call (aan het einde van de challenge)
  • 24/7 WhatsApp contact (doordeweeks respons in 24 uur)
  • Individuele wekelijkse check ups

 

Je traint 3x per week (60-90 minuten per keer). Verder kosten de mails en opdrachten ongeveer 15 minuten per 2 dagen. 

Als je 100% inzet toont zal het product werken. 

Het product zal niet werken wanneer je de mails leest en besluit er niks mee te doen. 

Dan heb je iets verspild dat waardevoller is dan jouw geld, namelijk jouw tijd. Aangezien je hier maar een beperkte hoeveelheid van hebt en er niet meer van kunt maken.